Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda

Chilim

Komoda "Chilim by Mirko Di Matteo" je linija namještaja stvorena od preuređenih 80 godina starih vintage prostirki iz Bosne. Ovi originalni komadi namještaja su jedinstveni (svaki komad je drugačiji), ekološki prihvatljivi (izrađeni od recikliranih vintage prostirki) i društveno odgovorni (čuvaju tradiciju starih tkalaca). Kombinirajući prostirke sa metalnim hardverom za letačke letvice (kao okviri), stvorili smo neuništive komade koji će inače zauvijek sačuvati izgubljene vintage tepihe kao funkcionalne predmete u našim domovima.

Ime projekta : Chilim, Ime dizajnera : Matteo Mirko Cetinski, Ime klijenta : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Komoda

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.