Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Interijer

Container offices

Uredski Interijer U velikoj hali od 4000 metara kvadratnih, belgijski dizajneri Five AM postavili su 13 rabljenih kontejnera za otpremu kako bi stvorili uredski prostor za dvije štamparije Drukta & Formail. Koncept je bio stvoriti određeno iskustvo za svakog posjetitelja / korisnika, povezujući urede između radionice kako bi šefovi mogli vidjeti svoje zaposlenike, a posjetitelji mogu istražiti ogromne strojeve. Tri spremnika iskaču iz zgrade kako bi dobili što više prirodnog svjetla, oba smještena kroz postojeće utovarne doka.

Ime projekta : Container offices, Ime dizajnera : Five Am, Ime klijenta : Five AM.

Container offices Uredski Interijer

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.