Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fleksibilan Ured

Suivez le guide

Fleksibilan Ured Ovaj koncept osmišljen je za konkurs dizajna u organizaciji pokrajine Zapadna Flandrija. Zadatak je bio da se napuni veliki prazan prostor koji se nalazi usred nekoliko kancelarija, nameštajem gde su se korisnici mogli okupljati. Suivez le guide serija je od 7 volumena šperploče u kojima korisnik može obavljati drugu aktivnost. Oni lako mogu promijeniti lokaciju svakog okvira u skladu sa funkcijom koja im je potrebna. „Suivez-le-guide“ raskida sa konvencijama iz oblasti kancelarijskog nameštaja. To je odgovor na zahtjev za drugim načinima rada i komunikacije.

Ime projekta : Suivez le guide, Ime dizajnera : Five Am, Ime klijenta : Five AM.

Suivez le guide Fleksibilan Ured

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.