Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog, Maloprodaja, Knjižara

World Kids Books

Izlog, Maloprodaja, Knjižara Inspiriran od strane lokalne kompanije za stvaranje održive, potpuno operativne knjižare na malom tragu, RED BOX ID iskoristio je koncept 'otvorene knjige' za dizajn potpuno novog maloprodajnog iskustva koje podržava lokalnu zajednicu. World Kids Books smješten je u Vancouveru u Kanadi, prvo salona, maloprodaja knjižara, a treća internetska trgovina. Odvažni kontrast, simetrija, ritam i popust boja privlače ljude i stvaraju dinamičan i zabavan prostor. Odličan je to primer kako se poslovna ideja može poboljšati dizajnom enterijera.

Ime projekta : World Kids Books, Ime dizajnera : Maria Drugoveiko, Ime klijenta : World Kids Books.

World Kids Books Izlog, Maloprodaja, Knjižara

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.