Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stalak Za Vješalice

Nobolu

Stalak Za Vješalice Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući „nobolu nosač za vješalice“, stvoren je linijama koje minimaliziraju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, inspirisanih jedinstvenim izvorima kao što su tradicionalni japanski zanati i obrasci. Stalak za vješalice Nobolu inspirisan je oblicima japanskih hijeroglifa. Dno je trava, sredina je sunce, a vrh je drvo, što znači da sunce izlazi.

Ime projekta : Nobolu, Ime dizajnera : Shinn Asano, Ime klijenta : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Stalak Za Vješalice

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.