Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Jedinstveni i razigrani promotivni kalendar razvijen i proizveden za web stranicu portala goo koristi teksture papira i daje misao funkcionalnosti. Ovo izdanje za 2013. godinu je organizator kalendar i rasporeda, uvršteno u jedno s prostorom za pisanje u cjelogodišnjim planovima i dnevnim rasporedima. Papirno izabran gust papir za kalendar i jeftini papir koji je pravedan za unošenje bilješki organizatora rasporeda, a kontrast koji je stvoren odgovara kao dizajnu kalendar. Dodata značajka organizatora za popunjavanje rasporeda ga čini savršenim kao kalendar prilagođenom stolu.

Ime projekta : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalendar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.