Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Na način kaleidoskopa ovo je kalendar s grafikom preklapajućeg izreza iscrtanom višebojnim uzorcima. Njegov dizajn s uzorcima boja koji se mogu modificirati i personalizirati jednostavnom promjenom redoslijeda listova oslikava kreativne osjećaje NTT COMWARE. Obezbeđen je dovoljan prostor za pisanje, a crvene linije vode računa o funkcionalnosti što ga čini savršenim kao kalendar rasporeda koji biste želeli da iskoristite za uređenje svog ličnog prostora.

Ime projekta : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Kalendar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.