Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Organsko Maslinovo Ulje

Epsilon

Organsko Maslinovo Ulje Maslinovo ulje Epsilon je ograničeni proizvod iz organskih maslinjaka. Čitav proces proizvodnje provodi se ručno, koristeći tradicionalne metode, a maslinovo ulje se flašira nefiltrirano. Dizajnirali smo ovo pakiranje želeći osigurati da će potrošači osjetljive komponente visoko hranjivih proizvoda primiti iz mlina bez ikakvih preinaka. Koristimo bocu Quadrotta zaštićenu omotom, povezanu kožom i stavimo u ručno izrađenu drvenu kutiju, zapečanu brtvenim voskom. Tako potrošači znaju da je proizvod došao direktno iz mlina bez ikakve intervencije.

Ime projekta : Epsilon, Ime dizajnera : George Gouvianakis, Ime klijenta : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Organsko Maslinovo Ulje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.