Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torba

Diana

Torba Torba ima uvijek dvije funkcije: staviti stvari unutra (onoliko koliko se u nju može ugurati) i lijepo izgledati, ali ne i bitno u tom redoslijedu. Ova torba ispunjava oba zahtjeva. Jedinstven je i drugačiji od ostalih torbi zbog kombinacije materijala koji se koriste za izradu: pleksiglas sa tekstilnom vrećicom. Torba je vrlo arhitektonskog oblika, jednostavna i čista, ali ipak funkcionalna. U svojoj konstrukciji on je ugled Bauhausu, njegovom pogledu na svijet i njegovim majstorima, ali je i dalje vrlo moderan. Zahvaljujući pleksiju vrlo je lagan i njegova sjajna površina privlači pažnju.

Ime projekta : Diana, Ime dizajnera : Diana Sokolic, Ime klijenta : .

Diana Torba

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.