Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampa

ADJUSTABLE

Lampa Naše lampe odgovaraju specifičnim potrebama, istodobno su svestrane i interaktivne, kao i daleko izvan rutine uključivanja / isključivanja. Ove lampe daju se čitavom svetu nijansi i blistavosti, iako ogromnom rasponu ambijenta unutar dosega i situacijskih potencijala do točke koja dopušta da usklade nečije raspoloženje. Ova linija dizajna sadrži karakteristike svojstvene karizmatičnom proizvodu, iako avangardnog duha i inovativnog dizajna, istovremeno predstavljajući novinu. Možemo li s vama podijeliti ove utiske?

Ime projekta : ADJUSTABLE, Ime dizajnera : E. ROTA JOVANI, Ime klijenta : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lampa

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.