Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Park Klupa

S-Clutch

Park Klupa S-kvačilo svoj naziv dobiva po torbama s kvačilom, jer crpi svoju inspiraciju za stilsku ikonu i svoj važan doprinos pristupu i stilu. S-dolazi iz Shelter, Stray, Street, Sunshine i Space-a. To je klupa koja teži da urbanistima doda živopisniji i ljudskiji naglasak, uzimajući u obzir temeljne vrijednosti skladne simbioze i postojanja. Iako koristi ćudljivu boju koja se nalazi u dječijoj sobi, ona promovira razigran pristup gradskom životu koji doslovno treba shvatiti ozbiljno.

Ime projekta : S-Clutch, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : BllendDesignOffice.

S-Clutch Park Klupa

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.