Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendar Waterwheel je trodimenzionalni kalendar napravljen od šest vesla sastavljenih u obliku vodenog kotača. Zakrenite jedinstven samostalan kalendar za radnu površinu, poput vodenog točka svaki mjesec. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Ime projekta : calendar 2013 “Waterwheel”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : good morning inc..

calendar 2013 “Waterwheel” Kalendar

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.