Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupatilo

Passion

Kupatilo Ova kupaonica utjelovljuje Yang i Yin, crno i bijelo, strast i mir. Prirodni mramor daje ovoj sobi originalan i jedinstven osjećaj. I kako uvijek tražimo prirodan osjećaj, odlučio sam se za organske materijale koji stvaraju zaista mirnu atmosferu. Strop je kao završni dodir koji unosi unutrašnju harmoniju u ovu sobu. Mnoštvo ogledala čini da je prostornije. Prekidači, utičnice i pribor su odabrani kako bi se uklopili u shemu boja od klesanog kroma. Brušeni krom izgleda elegantno u odnosu na crne pločice i uklapa se u unutrašnjost.

Ime projekta : Passion, Ime dizajnera : Julia Subbotina, Ime klijenta : Julia Subbotina.

Passion Kupatilo

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.