Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aktivni Zvučnik

db60

Aktivni Zvučnik Aktivni zvučnik db60 originalno je dizajniran za korisnike mobilnih uređaja. Stil zvučnika db60 zasnovan je na nasljeđu i jednostavnosti nordijskog dizajnerskog jezika. Jednostavnost upotrebe ogleda se u originalnom obliku i minimalističkim karakteristikama. Zvučnik nema gumbe, a čist dizajn ga čini prikladnim za ugradnju gdje god je potreban odličan zvuk. Db60 je na granici između kućnog audio i dizajna enterijera.

Ime projekta : db60, Ime dizajnera : DNgroup Design Team, Ime klijenta : DNgroup.

db60 Aktivni Zvučnik

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.