Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Božićna Čestitka

Season´s Greetings

Božićna Čestitka Papir je izrađen od 100% pamuka koji svojom mekoćom ima ugodan dodir naglašavajući vezu s modom. Jasan i stilski dizajn kartice naglašava identitet CBR-a kao vodeće kompanije u modernoj casual ženskoj odjeći. Rudolph, crvenokosi jelen kombinira posao i Božić: Na prvi pogled, rogovi su mu nepromijenjeni, tek drugi pogled pokazuje malu promjenu na vješalici. Pored ovog detalja, šal otkriva karakter modne kompanije.

Ime projekta : Season´s Greetings, Ime dizajnera : Jens Lattke, Ime klijenta : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Božićna Čestitka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.