Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pozorišna Stolica

Thea

Pozorišna Stolica MENUT je dizajnerski studio fokusiran na dizajn za decu, sa jasnim ciljem da se most spoji sa onim za odrasle. Naša filozofija je ponuditi inovativnu viziju životnog stila savremene porodice. Predstavljamo THEA, pozorišnu stolicu. Sjedi i slikaj se; stvorite svoju priču; i nazovite svoje prijatelje! THEA žarište je straga, koje se može koristiti kao pozornica. U donjem dijelu se nalazi ladica koja, kad se jednom otvori, skriva naslon stolice i omogućava malo privatnosti 'lutkaru'. Djeca će pronaći lutke s prstima u ladici gdje će nastupati sa svojim prijateljima.

Ime projekta : Thea, Ime dizajnera : Maria Baldó Benac, Ime klijenta : MENUT.

Thea Pozorišna Stolica

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.