Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Od Morskih Plodova

PURE

Ambalaža Od Morskih Plodova Koncept ove nove linije proizvoda je "Free from". Jednostavnije rečeno, stvorili smo neobično opušten dizajn. Tipično za konzervirane morske plodove koriste se tamna i zgusnuta ambalaža, a naš dizajn ne sadrži nijedan optički balast. S druge strane, asortiman je takođe za alergičare i osjetljive na hranu. Tako da se čini gotovo namerno nekakav medicinski. Prodaja je započela u januaru 2013. godine i izuzetno je uspješna. Povratne informacije o maloprodajnom poslu su: Dugo smo čekali na dobro i dobro osmišljen koncept. Kupcu će se svidjeti.

Ime projekta : PURE, Ime dizajnera : Bettina Gabriel, Ime klijenta : gabriel design team – Hamburg.

PURE Ambalaža Od Morskih Plodova

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.