Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivni

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktivni MinYen Hsieh je nagrađivani interaktivni dizajner i kreativni tehnolog fokusiran na vizualni / interaktivni dizajn za različite platforme trenutno sa sjedištem u New Yorku. Radim na nizu istraživačkih ideja i koncepata koji su raznovrsnog trajanja i značenja. Moji radovi odražavaju moje koncepte kroz različite interaktivne načine pripovijedanja priča. Kada korisnici prođu kroz moj interaktivni svijet, shvatit će koncept koji im govorim i stvoriti vlastite priče i sjećanja.

Ime projekta : MinYen Hsieh Portfolio, Ime dizajnera : MinYen Hsieh, Ime klijenta : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktivni

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.