Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Putni Sistem

Airport Bremen

Putni Sistem Moderan dizajn visokog kontrasta i jasne informacije Hirarchie razlikuje novi sustav. Sistem orijentacije funkcionira brzo i pozitivno će doprinijeti kvaliteti usluge koju aerodrom pruža. Najvažnije sredstvo uz upotrebu novog fonta, prepoznatljivi strelični element uvođenje različitih boja visokog kontrasta. Posebno se radilo o funkcionalnim i psihološkim aspektima, kao što su dobra preglednost, čitljivost i snimanje podataka bez prepreka. Koriste se nove aluminijske futrole sa savremenim, optimizovanim LED osvetljenjem. Dodate su kule za signalizaciju.

Umivaonik Za Umivaonike

Eva

Umivaonik Za Umivaonike Inspiracija dizajnera potekla je iz minimalnog dizajna i za korištenje kao tiho, ali osvježavajuće svojstvo u prostoru kupaonice. Nastala je iz istraživanja arhitektonskih oblika i jednostavnog geometrijskog volumena. Bazen može biti potencijalno element koji definira različite prostore okolo i istovremeno središnja točka u prostoru. Vrlo je jednostavan za upotrebu, čist i izdržljiv takođe. Postoji nekoliko varijacija uključujući samostalnu, sjedeću klupu i zidnu ugradnju, kao i jednostruki ili dvostruki umivaonik. Varijacije u boji (RAL boje) pomoći će integriranju dizajna u prostor.

Koncept Ambalaže

Faberlic Supplements

Koncept Ambalaže U modernom svijetu ljudi su stalno izloženi agresivnim utjecajima vanjskih negativnih faktora. Loša ekologija, užurban ritam života u megapolisima ili stresovima dovode do povećanih opterećenja na tijelu. Za normalizaciju i poboljšanje funkcionalnog stanja tijela koriste se suplementi. Glavna metafora ovog projekta postala je dijagram poboljšanja dobrobiti osobe uz korištenje dodataka prehrani. Takođe, glavni grafički element ponavlja oblik slova F - prvo slovo u nazivu marke.

Kuća

Dezanove

Kuća Inspiracija arhitekta proizašla je iz obnovljenog eukaliptusova drveta „bateas“. Ovo su platforme za proizvodnju školjki u ušću i koje predstavljaju veoma važnu lokalnu industriju u „Ria da Arousa“, Španija. Na tim se platformama koristi drvo eukaliptusa, a u regiji postoje produžeci ovog drveta. Starost drva nije skrivena, a različita vanjska i unutarnja lica drveta koriste se za stvaranje različitih senzacija. Kuća pokušava posuditi tradiciju okruženja i otkriti ih kroz priču ispričanu u dizajnu i detaljno.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Ulaz je parada kontrastnih materijala, struktura i boja. Recepcija je prostor mirnog komfora. Zgodni uzorci nailaze na razigrane ukrase. Iza je dinamično područje šanka u kontekstu odmora. Tradicionalna kineska karakterizirana svetila Hui s uzorkom dodaje osećaj futurizma. Prolazeći kroz nježno ukrašeni krovni klaser je blagovaonica. Ukrašen cvjetnim, karbonskim slikama riba, reljefnim vitrajima i ormarima drevnog bilja Bai Zi vizuelno je putovanje kroz vrijeme i kulturne relikvije u modi.

Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugala Vineyards prva je fizička trgovina za internetsku kompaniju za specijaliste vina. Smještena u blizini sjedišta kompanije, okrenuta ulici i zauzima 90m2, trgovina se sastoji od otvorenog plana lišenog pregrada. Unutrašnjost je zasljepljujuće bijela i minimalni prostor s kružnom cirkulacijom - bijelo platno za portugalsko vino koje može zasjati i biti izloženo. Police su isklesane uza zidove u odnosu na vinske terase, na 360 stupnjeva i impresivno maloprodajno iskustvo bez šaltera.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.