Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komercijalni Interijer

Nest

Komercijalni Interijer Riječ dijele dva jedinstvena stručnjaka - zagovornici i arhitekti koji pozivaju na različite hijerarhijske redoslijede. Izbor i detaljno opisivanje elemenata nastojalo je održati cjelokupni izgled uzemljenim, zemljanim i oživjeti lokalnu umjetnost i građevinski materijal. Smjesa i primjena ekološki prihvatljivih materijala, veličina otvora, pokrenuta je podsjećanjem na lokalnu klimu kako bi se stvorilo ugodno okruženje koje će ponovno pobuditi izgubljene prakse i zajedno oblikovati održivu praksu.

Pribor Za Jelo

Ingrede Set

Pribor Za Jelo Set za jelo Ingrede dizajniran je tako da izrazi potrebu za savršenstvom u svakodnevnom životu. Komplet za vilicu, kašiku i nož zajedno pomoću magneta. Pribor za jelo stoji okomito i stvara harmoniju stola. Matematičkim oblicima dopušteno je konstruirati jedan fluidni oblik koji se sastoji od tri različita dijela. Ovakav pristup stvara nove mogućnosti koje se mogu primijeniti na mnogo različitih proizvoda kao što su stolni pribor i drugi pribor za jelo.

Glazbena Preporuka Usluga

Musiac

Glazbena Preporuka Usluga Musiac je pokretač muzičkih preporuka, koristeći proaktivno sudjelovanje kako bi pronašao precizne mogućnosti za svoje korisnike. Cilj mu je predložiti alternativna sučelja kako bi se osporio autokracija algoritma. Filtriranje informacija postalo je neizbježan pristup pretraživanju. Međutim, to stvara efekte odjeka komore i ograničava korisnike u njihovoj zoni komfora tako što striktno slijede njihove postavke. Korisnici postaju pasivni i prestaju propitivati opcije koje stroj pruža. Trošenje vremena na pregled opcija može povećati ogromne bio-troškove, ali upravo taj napor stvara korisno iskustvo.

Stambeni Prototip

No Footprint House

Stambeni Prototip NFH je razvijen za serijsku proizvodnju, a temelji se na većem skupu alata montažnih stambenih tipologija. Prvi prototip izgrađen je za holandsku porodicu na jugozapadu Kostarike. Odabrali su dvosobnu konfiguraciju sa čeličnom konstrukcijom i oblogom od borovog drva, koji je na svoje ciljno mjesto otpremljen na jednom kamionu. Zgrada je dizajnirana oko centralnog servisnog jezgra kako bi se optimizirala logistička efikasnost u pogledu sastavljanja, održavanja i upotrebe. Projekt traži integralnu održivost u pogledu svojih ekonomskih, okolišnih, društvenih i prostornih performansi.

Hotel

LiHao

Hotel Povratak prirodi, gradskoj kulturnoj stanici. Stvorite rafinirani način života. Isključivo uživajte u tišini i tišini. Hotel je smješten u užurbanom području razvojne zone visoke tehnologije Baoding. Dizajner redefinira gradski hotelski ljetovalište holističkim razmišljanjem kroz ponovno kombiniranje okolnog okruženja, arhitekture, krajolika i unutrašnjosti kako bi stvorio sofisticirani, prirodan i udoban hotelski prostor. Neka se poslovni putnici osjećaju prosperitetno u tišini, kradući poludnevni odmor.

Prodajni Uredi

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodajni Uredi S vodenom površinom kao ogledalom kreće se slika nadmorske visine zgrade; kod skulpture i sadnje kao elemenata interes vode nastaje kroz ukrašavanje; s plutajućom sadnjom i mijenjanjem fontana i umjetničkih svjetala nastaje zanimanje ; Voda kao duša, kombinacija umjetnosti i funkcije se određuje kroz prekretnicu prostora; široki bazen, na suncu, voda se pršti, bistra i prozirna, blistava, kroz svijetlu vodu, jasno se vidi stav svake pločice, čini se da ona uopšte čisti ljudski um.