Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Spider Bin

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati Spider kanta je univerzalno i ekonomično rješenje za sortiranje reciklažnih materijala. Grupa posuda za iskakanje stvara se za dom, ured ili napolju. Jedan predmet ima dva osnovna dijela: okvir i torbu. Lako se premješta s jednog mjesta na drugo, pogodno je za transport i skladištenje, jer može biti ravan kad se ne koristi. Kupci naručuju kantu za paukove putem interneta, gdje mogu odabrati veličinu, broj kanti za pauk i vrstu torbe u skladu sa svojim potrebama.

Ime projekta : Spider Bin, Ime dizajnera : Urte Smitaite, Ime klijenta : isort.

Spider Bin Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.