Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Spider Bin

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati Spider kanta je univerzalno i ekonomično rješenje za sortiranje reciklažnih materijala. Grupa posuda za iskakanje stvara se za dom, ured ili napolju. Jedan predmet ima dva osnovna dijela: okvir i torbu. Lako se premješta s jednog mjesta na drugo, pogodno je za transport i skladištenje, jer može biti ravan kad se ne koristi. Kupci naručuju kantu za paukove putem interneta, gdje mogu odabrati veličinu, broj kanti za pauk i vrstu torbe u skladu sa svojim potrebama.

Ime projekta : Spider Bin, Ime dizajnera : Urte Smitaite, Ime klijenta : isort.

Spider Bin Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.