Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotoinstalacija

Decor

Fotoinstalacija U zgradi modela želim da razmišljam o stvarnosti, da je smatramo svojom i gledamo kao scenografiju na zamišljeni scenarij. Scenarij po prirodi povremeni i pokvarljivi. Šta se krije iza toga ili šta će se dogoditi kada kalupi za dekor možda nisu nadolazeća apokalipsa, već stvaranje novog procesa. Još jedna slika onoga što bi se moglo dogoditi kada emisija završi.

Ime projekta : Decor, Ime dizajnera : Johanna Mårtensson and Ida Lundén, Ime klijenta : Johanna Mårtensson.

Decor Fotoinstalacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.