Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Filmski Poster

Mosaic Portrait

Filmski Poster Umjetnički film "Mozaik portret" objavljen je kao konceptni plakat. Uglavnom priča priču o djevojci koja je bila seksualno napadnuta. Bijeli obično ima metaforu smrti i simbol čednosti. Ovaj plakat odabire sakriti poruku "smrti" iza djevojčinog tihog i nježnog stanja, kako bi se istakla jača emocija iza tišine. Istovremeno, dizajner je u sliku integrirao umjetničke elemente i sugestivne simbole, izazivajući opsežnije razmišljanje i istraživanje filmskih djela.

Ime projekta : Mosaic Portrait, Ime dizajnera : Cinch Culture Media, Ime klijenta : CINCH 浅葱.

Mosaic Portrait Filmski Poster

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.