Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kafić

Perception

Kafić Ovaj mali topli drveni kafić nalazi se na uglu raskrsnice u tihom kvartu. Centralizirana zona otvorene pripreme čini čisto i bogato iskustvo nastupa barista posjetiteljima svuda gdje je sjedalo ili stol za sjedenje u kafiću. Stropni objekt nazvan "Drvo sjenčanja" započinje sa stražnje strane zone pripreme i pokriva zonu kupaca kako bi stvorio cjelokupnu atmosferu ovog kafića. Posjetiocima daje neobičan prostorni učinak, a ujedno postaje medij za ljude koji žele da se izgube u mislima s okusima kave.

Javna Vanjska Vrtna Stolica

Para

Javna Vanjska Vrtna Stolica Para je set javnih stolica na otvorenom dizajniran da pruži ograničenu fleksibilnost u vanjskim uvjetima. Komplet stolica koji ima jedinstveno simetričnu formu i potpuno odudara od inherentne vizuelne ravnoteže konvencionalnog dizajna stolica Inspiriran jednostavnim oblikom klackalice, ovaj set stolica na otvorenom hrabar je, moderan i pozdravlja interakciju. Oboje s teškim ponderiranim dnom, Para A podržava rotaciju od 360 ° oko svoje baze, a Para B podržava dvosmjerno okretanje.

Stol

Grid

Stol Mreža je stol dizajniran iz mrežnog sistema nadahnutog tradicionalnom kineskom arhitekturom, gdje se vrsta drvene konstrukcije koja se zove Dougong (Dou Gong) koristi u raznim dijelovima zgrade. Korištenjem tradicionalne međusobno povezane drvene strukture, sastavljanje stola je također proces učenja o strukturi i doživljavanja povijesti. Noseća konstrukcija (Dou Gong) izrađena je od modularnih dijelova koji se lako mogu rastaviti za potrebe skladištenja.

Serija Namještaja

Sama

Serija Namještaja Sama je autentična serija namještaja koja pruža funkcionalnost, emocionalno iskustvo i jedinstvenost kroz svoje minimalne, praktične forme i snažan vizuelni efekt. Kulturna inspiracija crpljena iz poezije vrtložnih kostima koji se nose na ceremonijama Sama reinterpretirana je u svom dizajnu kroz igru konične geometrije i tehnika savijanja metala. Skulpturalno držanje serije kombinira se s jednostavnošću materijala, oblika i proizvodnih tehnika, kako bi se ponudio funkcionalni & amp; estetske prednosti. Rezultat je moderna serija namještaja koja pruža prepoznatljiv dodir u životnim prostorima.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Plešući biseri među bučnim morskim valovima rezultat je nadahnuća iz okeana i bisera i prsten je 3D modela. Ovaj prsten dizajniran je u kombinaciji zlata i šarenih bisera sa posebnom strukturom kako bi se implementiralo kretanje bisera između bučnih talasa okeana. Promjer cijevi odabran je u dobroj veličini što čini dizajn dovoljno robusnim da model učini izvedljivim.

Krevet Za Mačke

Catzz

Krevet Za Mačke Prilikom dizajniranja Catzz kreveta za mačke, nadahnuće su crpile potrebe mačaka i vlasnika, te potreba za objedinjavanjem funkcije, jednostavnosti i ljepote. Dok su promatrali mačke, njihove jedinstvene geometrijske karakteristike nadahnule su čistu i prepoznatljivu formu. Neki korisni obrasci ponašanja (npr. Kretanje uhom) ugrađeni su u korisničko iskustvo mačke. Takođe, imajući na umu vlasnike, cilj je bio stvoriti komad namještaja koji bi mogli prilagoditi i ponosno izložiti. Štoviše, bilo je važno osigurati lako održavanje. Sve to omogućavaju uglađeni, geometrijski dizajn i modularna struktura.