Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Capsule

Rasvjeta Oblik lampe Kapsula ponavlja oblik kapsula koji su toliko rasprostranjeni u modernom svijetu: lijekovi, arhitektonske strukture, svemirski brodovi, termoze, epruvete, vremenske kapsule koje više desetljeća prenose poruke potomcima. Može biti dvije vrste: standardna i izdužena. Svjetiljke su dostupne u nekoliko boja s različitim stupnjem prozirnosti. Vezanje s najlonskim konopcima daje lampi ručni radni efekt. Njegov univerzalni oblik bio je određivanje jednostavnosti izrade i masovne proizvodnje. Ušteda u procesu proizvodnje svjetiljke njegova je glavna prednost.

Ime projekta : Capsule, Ime dizajnera : Natalia Komarova, Ime klijenta : Alter Ego Studio.

Capsule Rasvjeta

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.