Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Kolica

Km31

Višenamjenska Kolica Patrick Sarran kreirao je Km31 za veliki spektar upotrebe restorana. Glavno ograničenje bila je multifunkcionalnost. Ova se kolica mogu koristiti pojedinačno za posluživanje jednog stola, ili u redu s drugima za buffet. Dizajner je zamislio zglobni Krionov vrh postavljen na istoj podlozi na kotačima koju je zamislio za niz kolica poput KEZA, a kasnije i Kvin, Biljni čajni vrt i Kali, koji su zajedno nazvali seriju K. Krionova tvrdoća omogućila je odabir potpunog svjetlosnog završetka, s čvrstinom potrebnom za luksuzni objekt.

Ime projekta : Km31, Ime dizajnera : Patrick Sarran, Ime klijenta : QUISO SARL.

Km31 Višenamjenska Kolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.