Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Automatski Aparat Za Kafu

F11

Automatski Aparat Za Kafu Jednostavne i elegantne, čiste linije i visokokvalitetni završni materijali čine da dizajn F11 odgovara profesionalnom i domaćem okruženju. 7-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir izuzetno je jednostavan za upotrebu i intuitivan. F11 je stroj s jednim dodirom na kojem možete prilagoditi željena pića za brzi izbor. Dostupni su prošireni spremnik za zrno, spremnik za vodu i spremnik za podnožje da bi se mogli nositi s vrhovnim satom Patentirana jedinica za varenje može ponuditi espresso pod pritiskom ili običnu kafu bez pritiska, a aromu garantuju keramičke ravne lopatice.

Ime projekta : F11, Ime dizajnera : Nicola Zanetti, Ime klijenta : Dr Coffee.

F11 Automatski Aparat Za Kafu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.