Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivna Četkica Za Zube

TTONE

Interaktivna Četkica Za Zube TTone je interaktivna četkica za zube za djecu koja svira muziku bez tradicionalnih baterija. TTone bilježi kinetičku energiju nastalu djelovanjem četkanja. Koncept je da četkanje bude zanimljivije za dete, istovremeno razvijajući zdrave higijenske navike zuba. Glazba dolazi iz zamjenjive četkice, Kada četkica zamijeni oni dobivaju novu glazbenu notu zajedno s novom četkom. Muzika zabavlja dijete, ohrabrujući ih da četkaju pravilno vrijeme, a roditeljima također omogućava da znaju da li je dijete završilo četkanje ili nije.

Ime projekta : TTONE, Ime dizajnera : Nien-Fu Chen, Ime klijenta : Umeå Institute of Design .

TTONE Interaktivna Četkica Za Zube

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.