Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Desire

Stolica Desire je stolica koja ima za cilj povećati vašu strast i požudu svojim glatkim oblikom i mekom bojom. Nije za ljude koji traže opuštanje, to je stolica za nestašne ljude koji traže zadovoljstvo za sva osjetila. Prvobitna ideja bila je inspirisana oblikom suza, ali tokom modeliranja ona se izobličila kako bi dobila ovu nježnu i gracioznu figuru, izazvala osjećaj da želite da vas se dodiruje, da bude iskorištena.

Ime projekta : Desire, Ime dizajnera : Vasil Velchev, Ime klijenta : MAGMA graphics.

Desire Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.