Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Posuda Za Prašinu I Metlu

Ropo

Posuda Za Prašinu I Metlu Ropo je koncept prašine i metle sa vlastitom ravnotežom, koji nikada ne pada na pod. Zahvaljujući maloj težini rezervoara za vodu smješten u donjem odjeljku prašine, Ropo se prirodno uravnotežuje. Nakon što lako obriše prašinu uz pomoć uske šupljine, korisnici mogu spajati metlu i posudu zajedno i odložiti je kao jednu jedinicu, a da briga više ne padne. Moderni organski oblik ima cilj unijeti jednostavnost u unutarnje prostore, a značajka ljuljajućeg veselog kolebanja želi zabaviti korisnike tijekom čišćenja poda.

Ime projekta : Ropo, Ime dizajnera : Berk Ilhan, Ime klijenta : .

Ropo Posuda Za Prašinu I Metlu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.