Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sučelje Ploče Za Pranje

Project Halo

Sučelje Ploče Za Pranje Ovo je potpuno novi koncept sučelja za perilicu. Na ovom dodirnom ekranu naći ćete puno lakšu upotrebu od mnoštva tipki ili velikog kotača. Odvešće vas da odaberete korak po korak, ali neće vas toliko razmišljati. Želimo da prikaže vizualizator različitih boja kada odaberete drugu vrstu tkanine i cikla, tako da to sada može biti cool stvar za vaš dom. Vaš će telefon biti daljinac, dobit ćete obavijest i izvještavati o njemu te putem Interneta poslati komandu u perilicu.

Ime projekta : Project Halo, Ime dizajnera : Juan Yi Zhang, Ime klijenta : eico design.

Project Halo Sučelje Ploče Za Pranje

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.