Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

sa.de01

Lampica Sarah Dehandschutter stvara organske forme koje teško mogu biti dizajnirane na papiru, jer su izravno rezultat svojstava materijala. Tkanina razvučena preko zakrivljenog štapa rezultira u prirodnom i elegantnom obliku kaleža. Zbog svoje asimetrične forme, izgleda različito od svake točke gledišta, što sugerira kretanje u toku. Kalež se razmnožava u kalupu, u pojačanom gipsu. Svjetlost se odbija od neprozirne bijele unutarnje površine stvarajući titrajući kiaroscuro, naglašavajući vrlo tečan oblik. Svjetiljka je obešena metalnom šipkom koja održava formu u ravnoteži

Ime projekta : sa.de01, Ime dizajnera : Sarah Dehandschutter, Ime klijenta : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lampica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.