Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc-

BENT

Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc- Dizajniran po principu masovnog prilagođavanja, ispunjava potrebe korisnika na bolji način u okviru ograničenja masovne proizvodnje. Glavni izazov u ovom projektu bio je izraditi dizajn koji bi zadovoljio različite potrebe četiri korisničke grupe u okviru ograničenja masovne proizvodnje. Tri glavne stavke za prilagodbu definirane su i koriste se za razlikovanje proizvoda za ove korisničke skupine: 1. dijeljenje zaslona2 . prilagodba visine zaslona3. kombinacija tipkovnice i kalkulatora. Prilagođeni sekundarni modul zaslona priložen je kao rješenje, a jedinstvena prilagodljiva kombinacija tipkovnice i kalkulatora je prop

Ime projekta : BENT, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

BENT Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc-

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.