Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Televizija Pod Vodstvom

XX265

Televizija Pod Vodstvom Plastični dizajn ormara razlikuje se od konvencionalnih modela s ukupnom teksturom i sjajnom površinom lijevo ispod ekrana za logotip i vizualnu iluziju. Ovisno o BMS metodi izrade, model je veoma isplativ dok istovremeno ima smisla za dizajn. Dizajn stalka stola ima kontinuirani oblik koji struji od leđa do publike kroz hromiranu traku sa efektima. Dakle, i dizajn ormara i dizajn postolja se nadopunjuju.

Ime projekta : XX265, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

XX265 Televizija Pod Vodstvom

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.