Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uređaj Za Digitalno Video Prenošenje

Avoi Set Top Box

Uređaj Za Digitalno Video Prenošenje Avoi je jedan od najnovijih pametnih televizora kompanije Vestel koji pruža uglavnom tehnologiju digitalnog emitiranja za TV korisnike. Avoijev najvažniji lik je "skrivena ventilacija". Skrivena ventilacija omogućuje stvaranje jedinstvenih i jednostavnih dizajna. Uz Avoi, osim gledanja digitalnih kanala u HD kvaliteti, možete slušati muziku, gledati filmove i gledati fotografije i slike na TV ekranu, a istovremeno upravljati tim datotekama kroz UI meni. Avoijev operativni sistem je Android V4.2 Jel

Ime projekta : Avoi Set Top Box, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Uređaj Za Digitalno Video Prenošenje

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.