Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Piti Kafu I Tanjure

LOA Coffee Cup

Piti Kafu I Tanjure Ispijanje kave označava početak dana, povod je za susrete i određuje kraj ručka, ne zaboravljajući da za neke predstavlja početak produženih sati rada i učenja. Život, rad i zabava prostori su i aktivnosti koje su povezane s činom ispijanja kave. Zbog toga je dizajn šalice kontinuirana ravnina koja tehniku "origami" namjerava usvojiti kao formalni izraz.

Ime projekta : LOA Coffee Cup, Ime dizajnera : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Ime klijenta : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Piti Kafu I Tanjure

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.