Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Namještaj

Screw Chair

Višenamjenski Namještaj U današnjem rizičnom životu srednja klasa i dio društva s malim primanjima su pod najekonomičnijim pritiskom, pa su stoga više zainteresirani za jednostavan, jeftin i iskorišten namještaj od elegantnog dizajna. upotrebe koje povećavaju potrebu za višenamjenskim proizvodom. Glavna upotreba ovog dizajna je stolica. Pomjeranjem dijelova stolice koji su se spajali vijcima, mogli bismo imati i drugu upotrebu poput stola i polica. Pored toga, dijelovi stolica mogu se sakupljati u kutiji koja je glavni dio ovog dizajna.

Ime projekta : Screw Chair, Ime dizajnera : Arash Shojaei, Ime klijenta : Arshida.

Screw Chair Višenamjenski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.