Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Za Kućni Stol

Marken Desk

Namještaj Za Kućni Stol Vizualno lagan osjećaj ovog elegantnog, a opet snažnog stola vraća nas u skandinavsku školu dizajna. Neugodan oblik nogu, način na koji se naslanjaju na prednje dijelove gotovo poput vlastitih gesta pozdrava, podsjeća nas na silouetu plemenitog muškarca sa šeširom koji pozdravlja damu. Stol nas pozdravlja da ga koristimo. Oblik ladica, poput zasebnih udova stola, svojim osjećajem vješanja i personaliziranim pogledom ispred, skenira sobu poput budnih očiju.

Ime projekta : Marken Desk, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Namještaj Za Kućni Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.