Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke

PetitAna

Identitet Marke PetitAna - Ručno rađene stvari za chic baby, brend su raznih stvari za bebe (odjeća, dodaci, namještaj, pribor za vrtić, igračke). Naziv brenda inspirisan je kombinacijom kratkog oblika dizajnerskog imena Anastasia i francuske riječi "Petit" koja znači beba, dijete, novorođenče. Naziv rukopisa naglašava činjenicu da su proizvodi izrađeni ručno. Paleta boja i graciozni grafički elementi odražavaju sofisticirani dizajnerski pristup u stvaranju stvari ove marke.

Ime projekta : PetitAna, Ime dizajnera : Anastasia Smyslova, Ime klijenta : AnaStasia art&design.

PetitAna Identitet Marke

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.