Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Centar Za Prodaju Nekretnina

MIX C SALES CENTRE

Centar Za Prodaju Nekretnina To je centar za prodaju nekretnina. Izvorni arhitektonski oblik je staklena kvadratna kutija. Cjelokupni dizajn enterijera može se vidjeti s vanjske strane zgrade, a dizajn enterijera u potpunosti se odražava visinom zgrade. Postoje četiri funkcionalna područja, područje multimedijskog prikaza, područje prikaza modela, sofa za pregovaranje i područje prikaza materijala. Četiri funkcionalna područja izgledaju raspršeno i izolirano. Stoga smo primijenili vrpcu za spajanje cijelog prostora kako bismo postigli dva dizajnerska koncepta: 1. povezivanje funkcionalnih područja 2. Formiranje nadmorske visine zgrade.

Ime projekta : MIX C SALES CENTRE, Ime dizajnera : Kris Lin, Ime klijenta : .

MIX C SALES CENTRE Centar Za Prodaju Nekretnina

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.