Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Man Hing Bistro

Restoran Man Hing Bistro, koji poslužuje meni restorana u Hong Kongu, čaj je uobičajeno trpezarijsko mjesto na području Nan Shan, Shenzhen. Restoran se nalazi na prvom katu i stubištem je povezan sa ulazom u prizemlje. Inspirirani kutnim izgledom, igramo se različitim trakama i komponiramo ih u neke trokutaste uzorke koji su prepoznatljivi u restoranu. Okruženi mliječno smeđim sjedalima i oblogom od drveta i crnih ogledala, aluminijske pruge koje se omotavaju uz stepenište do blagajne definitivno su mjesto koje privlači pažnju.

Ime projekta : Man Hing Bistro , Ime dizajnera : Chi Ling Leung, Ime klijenta : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restoran

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.