Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Utovarivač Na Kotačima

Arm Loader

Utovarivač Na Kotačima Utovarivač koji uglavnom radi na neujednačenim osnovama može uzrokovati vozača ozbiljnu mučninu u kretanju i takodje će osjetiti nagli umor. Međutim, 'ARM LOADER' omogućava prepoznavanje koordinatnih točaka na tlu i pomaže vozačevom sjedalu da bude stabilno i da ne luta. Zbog toga vozaču pomaže da se ne osjeća umorno i omogućava im da sigurno obavljaju svoj posao.

Ime projekta : Arm Loader, Ime dizajnera : Hoyoung Lee, Ime klijenta : DESIGNSORI.

Arm Loader Utovarivač Na Kotačima

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.