Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tanjur

1hand plate

Tanjur 1hand plate: Budite bolji poslužitelj. Nosite svoju čašu vina i tanjir samo jednom rukom. Ploča je lagana, a njen jedinstveni oblik škampi sigurno leži na dlanu. Vrlo korisno za sve vrste događaja. Party, prijemi, proslave i još mnogo toga. Uvijek imajte slobodnu ruku da na tanjur stavite novu ukusnu hranu, slobodnu ruku za rukovanje ili samo slobodnu ruku za geste. Impresionirajte svoje goste i dopustite im da uživaju u iznenadnoj lakoći stojećeg bifea.

Ime projekta : 1hand plate, Ime dizajnera : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Ime klijenta : Joannes Petersen.

1hand plate Tanjur

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.