Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Minđuše

Reflection

Minđuše Tko sam ja? Ovo je pitanje koje ćemo razmotriti cijeli život. Ovo pitanje je bilo glavni fokus našeg dizajna. Ove minđuše su poput odsjaja vašeg lica i možda su najobičnije minđuše koje možete imati. Isto tako ove minđuše mogu biti odraz koga bi voljeli vi ili nju. Na primjer, u ovom projektu jedan od oblika naušnica dizajnirao je John Lennon koji svoje misli, osjećaje i lice nikada neće zaboraviti

Ime projekta : Reflection, Ime dizajnera : Zohreh Hosseini, Ime klijenta : MICHKA DESIGN.

Reflection Minđuše

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.