Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Živa Muzička Traka

Lido Cafe

Živa Muzička Traka Prvi kat je doživljaj pod vodom, a drugi kat je doživljaj iznad vode. Podvodno iskustvo uključuje svjetlosne organe kao pozadinsku pozadinu, DMX LED pozadinski osvijetljenu staklenu šipku s ribljim mjerilima, svilene svjetiljke u obliku ribe DMX, spremnike za ribu u prozorskim prozorima, a cijeli je prostor osvijetljen svjetlima s efektom H2O. Na drugom katu tanke vertikalne trake ogledala nasumičnim razmakom utisnute su u šumski zidni zid. Laserska svetla i kretanje ogledaju se u trakama ogledala i preuveličavaju osećaj pokreta, istovremeno sugerirajući sunčevu svetlost kroz drveće

Ime projekta : Lido Cafe, Ime dizajnera : Mario J Lotti, Ime klijenta : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Živa Muzička Traka

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.