Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sistem Uštede Vode

Gris

Sistem Uštede Vode Smanjenje vodnih resursa ovih je dana svjetski problem. Ludo je što još uvijek koristimo pitku vodu za ispiranje toaleta! Gris je nevjerojatno isplativ sustav za uštedu vode koji može prikupiti svu vodu koju koristite za vrijeme tuširanja. Ovu prikupljenu sivu vodu možete ponovo koristiti za ispiranje toaleta, čišćenje kuće i određene aktivnosti pranja. Na ovaj način možete uštedjeti najmanje 72 litre vode / osobe / dan u prosječnom domaćinstvu, što znači najmanje 3,5 milijardi litara uštedene vode u takvoj 50 miliona stanujućoj zemlji kao što je Kolumbija.

Ime projekta : Gris, Ime dizajnera : Carlos Alberto Vasquez, Ime klijenta : IgenDesign.

Gris Sistem Uštede Vode

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.