Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

xifix2base arm-chair-one

Fotelja Dizajn fotelje temelji se na potrebnom minimumu fizike i materijala - realizira ga jedna beskrajna cijev. Stabilnost se postiže obliku petlje. Daljnje konstrukcije i priključci nisu potrebni. Ugodna je fotelja - bez ukrasa i dodatnih konstrukcija. Sastoji se od metalnog stalka i sjedišta koji omogućava različite materijale poput drveta, metala, kože, tkanine ili ratana - napolju. Namijenjen je opuštanju područja poput dnevnog boravka, zona čekanja, ureda i salona - izvana i izvana.

Ime projekta : xifix2base arm-chair-one, Ime dizajnera : Juergen Josef Goetzmann, Ime klijenta : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fotelja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.