Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Prostor

Samlee

Uredski Prostor Bez suvišnih detalja, Samlee Office dizajniran je jednostavno orijentalnom estetikom. Ovaj koncept odgovara gradu koji se brzo razvija. U ovom informatičkom društvu koje se vrlo brzo razvija, projekt predstavlja interaktivni odnos grada, posla i ljudi - svojevrsni intimni odnos aktivnosti i inercije; prozirni prekrivač; prazno prožimanje.

Ime projekta : Samlee, Ime dizajnera : Yongcai Huang, Ime klijenta : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Uredski Prostor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.