Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambene Vile

Field of Flowers

Stambene Vile Konstrukcija koja počiva na nosivim bazama luka ili poluvodnog karaktera ima smanjen uticaj na tlo, pa omogućava tlu da uživa u kiši i disanju. Njegov dizajn ima integraciju s prirodom. Blok sastavljen od četiri vile jedinice ima šansu da panoramski uživate u pogledu zahvaljujući mehanizmu koji se može okretati za 360 ° dnevno. Projekt dobiva dio energije opskrbljene ružama vjetra. Svaka vila može se uključiti u organsku poljoprivredu na svom području usred raznoga cvijeća , drveće opkoljeno umjetnim ili stvarnim barama.

Ime projekta : Field of Flowers, Ime dizajnera : Murat Gedik, Ime klijenta : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Stambene Vile

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.